beautifloor lacs pvc bourget 420221 impressieDankzij een combinatie van trendsettende dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken, zijn PVC Design vloeren toonaangevend binnen dit vloerensegment.

PVC Design vloeren bieden volop ruimte voor creativiteit. Er zijn vele decoratieve verwerkingsmogelijkheden. Door toepassing van decorstrippen krijgt de vloer al een geheel andere “look”, maar ook legpatronen met bijvoorbeeld borderranden of visgraatmotie­ven zijn heel goed mogelijk en geven een vloer een eigen karakter. Daarbij heeft de Cols collectie ‘In Register Embossing’: de structuur in de toplaag volgt precies het dessin van de filmlaag, waardoor het nauwelijks nog van echt hout te onderscheiden is. Alle vloeren in de PVC Design collectie zijn geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Zo zijn de vloeren ook waterbestendig en hebben een aangenaam loopgeluid.

Onderhoud

PVC Design vloeren vragen relatief weinig onderhoud. Het schoonmaken beperkt zich over het algemeen tot regelmatig stofwissen of moppen met een PVC cleaner. Om de vloer op langere termijn in een goede conditie te houden adviseren wij de vloer na plaatsing te voorzien van PVC Polish. De frequentie voor periodiek onderhoud is in belangrijke mate afhankelijk van de gebruiksintensiteit, de hoeveelheid vuil die mee naar binnen wordt gelopen en de wijze waarop het dagelijks onderhoud wordt uitgevoerd. Wij adviseren een goede schoonloopmat te installeren ter bevordering van de levensduur van uw vloer. Zowel het juiste onderhoudsproduct als de schoonloopmat zijn bij ons verkrijgbaar.

GarantieLoire PVC Design vloer

PVC Design vloeren hebben een uitstekende kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch iets met uw vloer gebeuren, dan kunt u aanspraak maken op uw jarenlange garantie. De garantietermijn voor onze PVC vloeren is gemiddeld 15 jaar bij privé gebruik.

Accénto Keuken Design biedt u een prachtige vloer die u jarenlang woonplezier garandeert. Kom gerust even langs bij onz op de showroom voor meer informatie over onze mooie PVC vloeren.

<-- Terug naar vloerenoverzicht

Openingstijden

Ma t/m do - Op afspraak
Vrij - 10:00 - 21:00
Za - 10:00 - 17:00
Zo - Gesloten

Privacy Policy

Accentokeukens is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Lees hier verder.

Contact

0511-423288

info@accentokeukens.nl

www.accentokeukens.nl

Doniawei 85/87, 9104GK Damwâld

facebook.com/accentokeukens

Accento Keukens maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.