accento keukens damwald keukenshowroom 2

Keukens

Een keuken van Accénto Keukens is altijd uniek. In design, materiaalgebruik, ergonomie en comfort. Onze manier van werken zorgt ervoor dat elke keuken perfect aansluit bij jouw persoonlijke wensen en uw manier van leven en wonen. Accénto Keukens adviseert je over alle merken apparatuur, verlichting en accessoires waardoor een harmonieus samenspel ontstaat tussen uitstraling en gebruiksgemak.

Je eigen droom keuken

Wilt je ook een heerlijke keuken om te koken en te leven? Kom dan langs en laat ons je inspireren. Wij geven passende ideeën en advies om van je keuken een droom te maken. Wij combineren daarbij de juiste materialen en kleuren waardoor iedereen zich thuis voelt in de centrale ruimte in huis!      designline 1

Kom kijken in onze showroom

De nieuwste stijlen en de mooiste materialen zie je bij ons in de showroom. Je krijgt een goede indruk van accessoires en toepassingen in verschillende stijlen. In onze werkwijze besteden wij graag tijd en aandacht aan jouw wensen en maken daarom bij voorkeur een afspraak om deze wensen voor ons zelf in kaart te brengen om hiermee een passend ontwerp en offerte te maken. Neem telefonisch contact met ons op via 0511 423288 of vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op. 

 

Openingstijden

Ma t/m do - Op afspraak
Vrij - 10:00 - 21:00
Za - 10:00 - 17:00
Zo - Gesloten

Privacy Policy

Accentokeukens is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Lees hier verder.

Contact

0511-423288

info@accentokeukens.nl

www.accentokeukens.nl

Doniawei 85/87, 9104GK Damwâld

facebook.com/accentokeukens

Accento Keukens maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.