accento keukens damwoude keukenshowroom

Een Accénto Keuken hoeft niet duur te zijn

Wanneer je een kwaliteitskeuken zoekt tegen zeer scherpe prijzen dan kunt je uitstekend uit de voeten met onze Accénto SmartSelect. De keukens uit onze eigen Accénto SmartSelect zijn uitsluitend voorzien van hetgeen écht belangrijk is. Niets meer, maar ook niets minder. Door een uitgekiend concept met scherpe inkoop kunnen we de prijzen bijzonder laag houden. En je hebt ook nog eens een ruime keuze aan modellen en kleuren. Hierdoor zijn keukens van de Accénto SmartSelect uitstekend geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een keuken van uitstekende kwaliteit, met de allerbeste montage en service, en hier een lage prijs voor willen betalen. Maak kennis met onze Accénto SmartSelect keukens!

Accénto SmartSelect: uitgekiend tot op de €uro!

De pluspunten van onze Accénto SmartSelect keukens zijn: degelijke uitvoering voor ongelooflijk lage prijzen. Keukens die uitsluitend bieden wat écht belangrijk is; niets meer, maar ook niets minder. Met Accénto SmartSelect keukens bewijzen wij dat onze uitstekende service en kwaliteit hand in hand gaan met lage prijzen.

  • Geen overbodige luxe
  • Uitgekiend concept met een tot de laatste euro uitgeknepen inkoop
  • Complete keuken inclusief apparatuur al vanaf € 1595,-
  • 5 jaar garantie

Ook bij de SmartSelect de pluspunten van Accénto Keukens

Ook al kenmerkt de SmartSelect zich door uitgekiende keukens zonder fratsen, ook bij deze keukens zijn de pluspunten van Accénto Keukens inbegrepen. Transparante prijzen, probleemloze montage en de hoogste klanttevredenheid. Daar zetten wij ons altijd voor in, ongeacht de prijs van de keuken.

 accento keukens damwald keukenshowroom 3                                               

 

Wildeiken/ Zwart
245x190cm

Inclusief: koelvriescombinatie (A+), schouw, vaatwasser (A++), kookplaat, oven, werkblad, spoelbak, kraan en verlichting.

Slechts € 2795,-

 

 accento keukens damwald keukenshowroom 7
 
 
Ebony Zwart/ Grijs Eiken
360cm

Inclusief: koelkast (A++), schouw, vaatwasser (A++), inductiekookplaat, oven, werkblad, spoelbak, kraan en verlichting.
 
Slechts € 3995,-
 accento keukens damwald keukenshowroom 4
 
 
Eilandkeuken Hoogglans Wit
245x98cm + 180cm

Inclusief: koelvriescombinatie (A+), vaatwasser (A++), kookplaat, oven, eilandschouw, combimagnetron, werkblad, spoelbak, kraan en verlichting.
 
Slechts € 4795,-

 accento keukens damwald keukenshowroom 6

Kaderfront Magnolia
300+120cm


Inclusief: koelkast (A++), vriezer (A++), designschouw, vaatwasser (A++), inductiekookplaat 78cm, 2x combimagnetron, werkblad, spoelbak, kraan en verlichting.


Slechts € 5695,-

accento keukens damwald keukenshowroom 8

 

 
 
Mat Zwart/ Hoogglans Wit
360+180cm

Inclusief: koelvriescombinatie 'no frost' (A++), vlakschermwasemkap 90cm, vaatwasser (A++), inductiekookplaat 78cm, 2x combimagnetron, composiet werkblad, spoelbak, kraan en verlichting.
 
Slechts € 8795,-

Openingstijden

Ma t/m do - Op afspraak
Vrij - 10:00 - 21:00
Za - 10:00 - 17:00
Zo - Gesloten

Privacy Policy

Accentokeukens is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Lees hier verder.

Contact

0511-423288

info@accentokeukens.nl

www.accentokeukens.nl

Doniawei 85/87, 9104GK Damwâld

facebook.com/accentokeukens

Accento Keukens maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.