Woonvloer kopen

Jouw vloer is erg belangrijk voor de sfeer en stijl in je huis. De juiste keuze van een woonvloer is daarom van groot belang. Je loopt er immers elke dag overheen. Bij Accénto Keuken Design vindt je een ruim aanbod aan de mooiste vloeren. Deze zijn geschikt voor de woonkamer, keuken of slaapkamer. Woonvloeren zijn leverbaar in bijna iedere stijl: van modern tot klassiek en van industrieel naar antiek. Ook qua kleuren zijn er talloze manieren. Voor iedere ruimte is er de perfecte oplossing.

Breed assortiment woonvloeren

Bij Accénto Keuken Design kunt je terecht voor verschillende stijlen woonvloeren. Of je nu fan bent van landelijk of strak: wij hebben een zeer ruim assortiment zodat er voor elk wat wils bij zit. Zo kunt je bij ons terecht voor tegelvloeren, PVC- en laminaatvloeren. Naast het leveren en plaatsen van de volledige woonvloer, heeft Accénto Keuken Design ook een breed aanbod keukens. Deze zijn ook in de showroom te bekijken.

Onze vloeren

Openingstijden

Ma t/m do - Op afspraak
Vrij - 10:00 - 21:00
Za - 10:00 - 17:00
Zo - Gesloten

Privacy Policy

Accentokeukens is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Lees hier verder.

Contact

0511-423288

info@accentokeukens.nl

www.accentokeukens.nl

Doniawei 85/87, 9104GK Damwâld

facebook.com/accentokeukens

Accento Keukens maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.