Front: Lariks fineer met zwarte scheuren en knoesten

ONS RECEPT HEET INDIVIDUALITEIT - wonen heeft nieuwe vormen nodig

Een goede keuken heeft exquise ingrediënten, creativiteit en ervaring nodig – zowel bij het koken als bij het inrichten. Met welke materialen wil ik mij omringen? Wil ik vaak samen met het gezin of vrienden koken? Wat heb ik nodig om gelukkig te zijn? En wat heb ik in de keuken eigenlijk helemaal niet nodig? Bij elke interieurplanning zijn er aanvankelijk veel vragen. Tijdens een gesprek vinden wij samen met u de passende antwoorden voor u.

Een royale, open planning van de ruimte verjaagt het traditionele planningsdenken. Hier worden in- en outdoor met elkaar verbonden tot een nieuw gevoel: leven in de natuur. De ideeën van de herhaaldelijk onderscheiden designer Michael Hilgers zijn hiervan het levende bewijs. Zijn Y-keuken nodigt uit tot samenzijn en bundelt op compacte wijze al het denkbare comfort dat u maar wenst. De functionele wand in lariks met geïntegreerde doorgangsdeur biedt enorm veel opbergruimte. Het fineerbeeld van dit hout is zo uniek als de geschiedenis van de boom die in tientallen jaren is uitgegroeid tot wat hij is. In combinatie met DirectLACK grafietzwart straalt het hout weldadige warmte uit.

De kasten met de TakeAway-uittrekelementen vereenvoudigen een gecombineerd gebruik van de keuken met het leven binnen en buiten. Kruiden, olie, azijn, servies, bestek of servetten kunnen gemakkelijk direct uit de kast naar het terras worden gedragen.

Openingstijden

Ma t/m do - Op afspraak
Vrij - 10:00 - 21:00
Za - 10:00 - 17:00
Zo - Gesloten

Privacy Policy

Accentokeukens is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Lees hier verder.

Contact

0511-423288

info@accentokeukens.nl

www.accentokeukens.nl

Doniawei 85/87, 9104GK Damwâld

facebook.com/accentokeukens

Accento Keukens maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.