Smart Glas gesatineerd zandgrijs

EERST HET CONCEPT, DAN DE DETAILS – marmer met Smart Glas het nieuwe vaste designpunt

Wat maakt ons leven aangenamer? Hoe kunnen de uurtjes in het huishouden zo worden georganiseerd, dat ze als aangenamer worden ervaren? Onze mening: met een goede planning en een inrichtingsconcept dat van meet af aan comfortabele details en korte afstanden centraal stelt. Als er voor huishoudelijke bezigheden als wassen, het organiseren van schoonmaakmiddelen en sorteren van afval een goed georganiseerde afloop wordt ingepland, kan men zich weer eerder bezighouden met de aangename dingen des levens.

Steen gold lange tijd als hard en koud. Tegenwoordig strelen de vingertoppen over zijn zijde- of fluweelachtige oppervlak, dat hierbij absoluut authentiek oogt. Met marmer look kunnen exclusieve interieurs gerealiseerd worden: de grote bar opent naar het woongedeelte. De ingebouwde hoge kastzijde van mat Smart Glas verbergt comfortabele keukentechniek en biedt bovendien voldoende opbergruimte achter schuif- en draaideuren onder één dak. Slechts één doorgang scheidt de keuken van de perfect geplande bijkeuken. Iedereen heeft ze, maar niemand wil ze in het zicht hebben: strijkplank, wasmand en stofzuiger – al te vaak wordt bij de planning van de nieuwe, open keukens niet aan de vele handige hulpjes in de huishouding gedacht. Nieuwbouwhuizen en flats, vooral in de grote steden, hebben vaak geen kelder meer. En als dit wel het geval is: wie heeft er zin om elke keer naar de kelder te lopen als er overhemden gestreken moeten worden? Het is de hoogste tijd voor wat meer comfort. Een multifunctionele bijkeuken op maat is dé oplossing. In het ideale geval wordt die – net als de keuken – van meet af aan mee ingepland en biedt hij op uw wensen afgestemde werkruimte.

Heel veel slimme oplossingen rondom het huishouden. Geheel volgens uw smaak ingericht wordt de bijkeuken hierdoor een aangename ruimte, waarin het werk gemakkelijker wordt.
Onder de spoelbak gaat een recyclingcentrum voor afval schuil evenals extra ruimte voor schoonmaak- en verzorgingsmiddelen. Alles voor het onderhouden van de vloer wordt in de royale hoge kast opgeborgen. Eén handeling is voldoende en u heeft de dweilstok al in de hand. Een kleine revolutie is de innovatieve strijkkast. Strijken was nog nooit zo gemakkelijk … want hier is alles binnen handbereik wat men bij het strijken nodig heeft – inclusief de uittrekbare strijkplank.

Openingstijden

Ma t/m do - Op afspraak
Vrij - 10:00 - 21:00
Za - 10:00 - 17:00
Zo - Gesloten

Privacy Policy

Accentokeukens is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Lees hier verder.

Contact

0511-423288

info@accentokeukens.nl

www.accentokeukens.nl

Doniawei 85/87, 9104GK Damwâld

facebook.com/accentokeukens

Accento Keukens maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.